Open Data Herstel Service Ticket

Data Herstel Diensten

Harde Schijf Herstel, USB-Stick Herstel, Geheugenkaart Herstel

 

wijzig taal

Data Herstel Tarieven

 

 

Klik hier voor Voorafgaande Diagnose

Klik op de kubus naast elke dienst voor de tarieven.

 

De Voorafgaande Diagnose geeft je kort de kenmerken van elke Standaard en Geavanceerde Data Herstel Dienst. Kies de benodigde dienst bij het openen van een Service Ticket. Hierna krijg je een ontvanstbevestiging met verzendinstructies en updates bij elke Stap van het Herstel Proces. Bij Herstelde Data Transfer Opties vind je de mogelijkheden waarop je je data kan terugkrijgen zodra deze hersteld zijn.

 

 

Bekijk de sectie Voorafgaande Diagnose voor Classificatie van de Data Herstel Diensten

 

               Herstel Mobiele OpslagmediaVerwijderde Bestanden TerughalenBeschadigde Bestanden ReparerenE-mail Herstel  Wachtwoord Herstel  Data Vernietiging Geavanceerde Data Herstel Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Herstel Diensten Opslag Oplossingen DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links

 
 

 

 

 
Open Data Herstel Service Ticket

Standaard Data Herstel Diensten

[ Gratis Diagnose - Geen Data / Geen Kosten ]

 

Standaard Data Herstel Diensten zijn van toepassing als een harde schijf niet ernstig beschadigd is. Als een harde schijf eerst gerepareerd moet worden voordat de data hersteld kunnen worden dan zijn Geavanceerde Data Herstel Diensten benodigd. Voor alle Standaard Data Herstel Diensten geldt Geen Data / Geen Kosten met een Gratis Diagnose. Bekijk de Voorafgaande Diagnose om je probleem te matchen met de relevante Herstel Dienst.

 

 

 

Tarieven Verwijderde Bestanden Terughalen

Verwijderde Bestanden Terughalen

Verloren of verwijderde bestanden van normaal functionerende harde schijven kunnen teruggehaald worden zonder dat een Gedetailleerde Diagnose of intensieve herstelmethoden benodigd zijn. Daarom kan Disk Drive Doctor in dit soort gevallen een Gratis Diagnose aanbieden en uitstekende service verlenen met vaste lagere prijzen en kortere doorlooptijden. De prijsklasse wordt gebaseerd op de totale hoeveelheid herstelde data. Klik hier voor een overzicht van de Tarieven voor Verwijderde Bestanden Terughalen.

Wanneer bestanden worden verwijderd uit de prullenbak / trash can, worden ze niet volledig van de harde schijf gewist. Als je snel handelt dan bestaat er een goede kans dat ze nog teruggehaald kunnen worden. Stop zo gauw mogelijk met het gebruiken van je computer of apparaat en vermijd vooral het opslaan of creëren van nieuwe data op de harde schijf, omdat daarmee de gegevens worden overschreven die anders hersteld hadden kunnen worden. Haal de Harde Schijf uit je computer en maak deze verzendklaar.

DDD herstelt alle gebruikelijke bestandtypes van Windows, Macintosh en Linux bestandsystemen inclusief: Word, Excel, PowerPoint, Project, Visio, Access, Lotus 1-2-3, Quattro Pro, Paintshop Pro, Photoshop, Illustrator, InDesign, Avid, Aperture, Final Cut, Logic, CorelDraw, AutoCAD, Quark, Quickbooks, SQL, PDF, JPG, JPEG, TIF, BMP, MP3, WAV, AVI, MPG, MPEG, MOV, ZIP, RAR, StuffIt, HTML, PHP, ISO, BIN, etc. van FAT32, NTFS, HFS, ext2 bestandsystemen.

Open een Data Recovery Service Ticket

 

 

 

 

 

 

 

Herstel uit de Prullenbak verwijderde bestanden

Tarieven Beschadigde Bestanden Repareren

Beschadigde Bestanden Repareren

We reconstrueren en herstellen bestanden van documenten tot databases. Bestanden die door een gecrashte applicatie / systeem of virus aanval beschadigd, corrupt of geïnfecteerd zijn, kunnen vaak nog gerepareerd en hersteld worden. Aangezien de grootte en mate van beschadiging kan variëren, is een diagnose benodigd om de exacte prijs van de reparatie te bepalen. Deze diagnose is gratis. Beschadigde bestanden kunnen als bijlage met een Service Ticket naar Disk Drive Doctor gestuurd worden voor een gratis diagnose, waarbij gekeken wordt of je beschadigde Word, Excel, PowerPoint, Access, JPG, ZIP, RAR, TAR, ISO, etc. bestand gerepareerd kan worden. Als je vragen hebt over beschadigde bestanden, dan kan je contact opnemen met DDD voor verdere assistentie.

Open een Data Recovery Service Ticket

 

 

 

Repareer beschadigde / corrupte / geïnfecteerde bestanden

Tarieven E-mail Herstel

E-mail Herstel

Wanneer de e-mail applicatie van een systeem niet meer de opgeslagen berichten, contactpersonen en mappen laat zien, dan kan het zijn dat de mail databestanden verwijderd, vermist of corrupt zijn. DDD kan e-mail data bestanden terughalen en repareren zodat deze weer hersteld kunnen worden in je e-mail applicatie. In geval van verloren of corrupte e-mail data bestanden is het cruciaal dat de computer en e-mail applicatie niet langer gebruikt worden, omdat anders waardevolle data worden overschreven, wat een nadelig effect kan hebben op de herstel opties.

Open een Data Recovery Service Ticket

 

 

 

Herstel e-mail data / mailbox / inbox bestanden

Tarieven Wachtwoord Herstel

Wachtwoord Herstel

Disk Drive Doctor kan wachtwoorden herstellen voor een groot aantal archieven, databases, e-mail bestanden en documenten. Bestanden kunnen als bijlage met een Service Ticket naar DDD verstuurd worden voor analyse, waar ze met de allerhoogste vertrouwelijkheid behandeld zullen worden. De gratis diagnose wijst uit welke tariefklasse van toepassing is, gebaseerd op de benodigde tijd en inspanning voor het wachtwoord herstel.

Open een Data Recovery Service Ticket

 

 

Herstel database / archief / mail wachtwoord
Tarieven Data Vernietiging

Data Vernietiging

Data herstel processen kunnen gegevens terughalen die anders niet ontdekt zouden zijn. Dit is niet altijd wenselijk. Wanneer gevoelige of persoonlijke gegevens volledig, permanent en veilig vernietigd moeten worden, kan DDD deze data compleet elimineren van alle media soorten.

Door eenvoudig een harde schijf te formatteren worden de gegevens die erop stonden niet verwijderd. Er zijn slechts twee manieren waarop de gegevens onleesbaar kunnen worden gemaakt, of de harde schijf fysiek vernietigen of de data veilig vernietigen. DDD kan data, partities of gehele harde schijven schoonvegen en ze klaarmaken voor hergebruik zonder enkel spoor van de vorige data achter te laten.

Open een Data Recovery Service Ticket

 

 

 

Data Vernietiging

Tarieven Herstel Mobiele Opslagmedia

Herstel Mobiele Opslagmedia

(USB-Stick, Geheugenkaart, iPod, Digitale Camera, DVD & CD)

Als een USB-stick of Geheugenkaart niet meer normaal herkend wordt, dan is een zodanige beschadiging opgetreden dat toegang tot de data op de flash memory chip(s) van het apparaat wordt belemmerd. Het type beschadiging varieert van software beschadiging van het bestandsysteem tot fysieke beschadiging van de apparaat onderdelen. Klik hier voor een overzicht van Tarieven voor Herstel van Mobiele Opslagmedia.

Het komt vaak voor dat door een elektronische defect van het onderdeel dat de communicatie tussen de flash chip en een computer of apparaat regelt, het apparaat en de data niet goed herkend worden. Als communicatie met de flash memory chip niet meer mogelijk is dan kan de chip verwijderd worden uit het apparaat en in een gespecialiseerde flash chip reader uitgelezen worden.

In de meeste gevallen zijn de data op de chip nog te herstellen als deze niet overschreven of ernstig corrupt zijn. Als je USB-stick niet meer goed herkend wordt door één of meerdere computers, dan kan je deze naar ons opsturen voor een gratis diagnose.

Herstel van foto's (JPG, JPEG, TIF, NEF, RAF), video (AVI, MPG, MPEG, MOV, VOB) en alle andere typen data van alle typen geheugenkaarten (micro SD, mini SD, SD, SDHC, MMC, Memory Stick, CompactFlash, Smartmedia).

 

 

 

 

 

Herstel data van USB-Stick / Flash Drive

 

Mobiele Opslagmedia Beschadigingen zijn ingedeeld in Software en Hardware.

 

  Software Beschadiging:

  - Het apparaat wordt als hardware herkend door een computer.

  - Klasse op basis van de totale hoeveelheid herstelbare data.

 

  Hardware Beschadiging:

  - Het apparaat wordt niet als hardware herkend door een computer.

  - In deze gevallen moet(en) de interne geheugen chip(s) eruit gehaald worden.

 

 

 

 

 

 

Herstel data van USB-Stick / Flash Drive

 

Enkele voorbeelden van meldingen die aangeven dat je mobiele opslagmedium niet volledig herkend wordt:

- De schijf in station X is niet geformatteerd. Wilt u de schijf nu formatteren?

- The disk in drive X is not formatted. Do you want to format it now?

- Plaats een schijf of een ander geschikt medium in station X:

- Please insert a disk in the drive X:

- Niet-herkend apparaat is gevonden

- USB apparaat wordt niet herkend

- USB device not recognized

 

 

Als je een melding krijgt dat de schijf niet herkend wordt of geformatteerd moet worden, klik dan niet op "Ja" of "Yes". Klik op het icoon Safely Remove Hardware, verbreek de verbinding en probeer via een andere USB port opnieuw verbinding met het apparaat te maken. Als dit geen verschil uitmaakt dan kan je proberen om via een andere computer verbinding te maken. Als dit het probleem niet oplost dan heeft het apparaat waarschijnlijk een Software Beschadiging opgelopen.

Als je een melding krijgt dat het USB apparaat niet herkend wordt of als er totaal geen reactie is wanneer je het apparaat aansluit, dan heeft het waarschijnlijk een Hardware Beschadiging opgelopen en moet(en) de flash chip(s) verwijderd en uitgelezen worden in een gespecialiseerd apparaat.

Als je bestanden hebt verloren of verwijderd van een USB-stick of geheugenkaart en deze blijft gebruiken, dan kunnen de verloren data overschreven worden door nieuwe data, waardoor er geen kans meer is op herstel.

Open een Data Recovery Service Ticket

 

 

 

 

 

 

 

 

Herstel Data van Mobiele Opslagmedia

 

 

 
 

Klik op een bel om een link op te starten... Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Herstel Diensten Opslag Oplossingen DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Herstel Diensten Opslag Oplossingen DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Herstel Diensten Opslag Oplossingen DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Herstel Diensten Opslag Oplossingen DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Herstel Diensten Opslag Oplossingen DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links

 
 

 

 

 

 

Open Data Herstel Service Ticket

Geavanceerde Data Herstel Diensten

[ Gedetailleerde Diagnose Benodigd ]

 

 

 
Klik voor Tarieven Geavanceerde Data Herstel Diensten

Geavanceerde Data Herstel

Geavanceerde Data Herstel Diensten zijn van toepassing als een harde schijf zodanig beschadigd is dat reparatie of vervanging van onderdelen nodig zijn voordat de data hersteld kunnen worden. In deze gevallen is een Gedetailleerde Diagnose benodigd om het type beschadiging en de benodigde reparatie te bepalen. Dit geldt voor schijven die gecrasht zijn, niet meer opstarten en niet meer toegankelijk zijn voor of herkend kunnen worden door het besturingssysteem.

Als een harde schijf crasht, niet meer opstart of reageert dan kan dit het gevolg zijn van een logisch, elektronisch of fysiek defect. Na het vaststellen van het type defect wordt een Schade Factor toegewezen uit de bijbehorende Defect klasse.  De Schade Factor wordt bepaald op basis van het benodigde specifieke herstelproces.

Na voltooiing van de Gedetailleerde Diagnose wordt een rapport verstrekt met het type defect, de relevante Schade Factor en, indien beschikbaar, een lijst van Herstelbare Data. De Data Herstel kosten zijn gebaseerd op de Tarieven Verwijderde Bestanden Terughalen, vermenigvuldigd met de specifieke Schade Factor.

Overzicht van Geavanceerde Data Herstel Tarieven

Open een Data Recovery Service Ticket

 

 

 

 

Open een Data Herstel Service Ticket

Tarieven Geavanceerde Data Herstel Diensten

L klasse - Logische Defecten

Logische defecten worden veroorzaakt door data corruptie van het besturingssysteem of het bestandsysteem/ schijfstructuur. In zulke gevallen zijn data herstel procedures zeer succesvol, tenzij de data is overschreven. Daarom is het zeer belangrijk om onmiddelijk te stoppen de computer te gebruiken. Herstartpogingen of opstarten van programma's zoals scandisk kunnen verdere dataverlies veroorzaken. Als data niet meer juist geïndexeerd zijn op de schijf, kan deze gezien worden als lege ruimte. Zelfs eenvoudig gebruik van een computer heeft als gevolg dat nieuwe bestanden (cache, log, etc.) worden gecreëerd die de herstelbare data kunnen overschrijven.

 

 

 

Open Data Herstel Service Ticket voor Logisch Defect

Tarieven Geavanceerde Data Herstel Diensten

E klasse - Elektronische Defecten

Elektronische en ingebouwde programmatuur defecten zijn het gevolg van fouten in de controller van de harde schijf. Dit kan veroorzaakt zijn door plotselinge stroomfluctuaties, hitte, statische elektriciteit of stroomuitval. Een doorgebrande component of chip op de printplaat van de harde schijf controller is een indicatie van dit type defect. In zulke gevallen is meestal vervanging van de gehele harde schijf controller met een identiek exemplaar benodigd voordat de gegevens hersteld kunnen worden.

 

 

 

Open Data Herstel Service Ticket voor Elektronisch Defect

Tarieven Geavanceerde Data Herstel Diensten

P klasse - Fysieke Defecten

Fysieke defecten zijn de meest ernstige vorm van defecten, aangezien ze effect hebben op de werking van de mechanische schijfonderdelen. Schurende, schrapende of tikkende geluiden zijn karakteristieke indicaties van fysieke defecten. Eén van de meest voorkomende fysieke defecten is een head crash wat het resultaat is als de lees/schrijfkop in contact komt met de platen.

Andere soorten fysieke defecten kunnen de motor of versnellingen beïnvloeden waardoor de schijf niet meer ronddraait en de gegevens onleesbaar worden. Sommige fysieke defecten kunnen onherstelbare schade aan een schijf veroorzaken door data van de platen te schrapen. Voor de beste kans op herstel van de data is het daarom noodzakelijk om onmiddelijk te stoppen de schijf te gebruiken. Indien interne onderdelen van de schijf vervangen moeten worden, dan moet de schijf geopend worden in een 'clean room' om de kans te elimineren dat stofdeeltjes verdere schade aan de interne mechanismen toebrengen.

Geluiden van verscheidene fysieke harde schijf defecten kunnen gedownload worden via onderstaande links. Ze zijn vrij luid, dus wij adviseren om het geluid zacht te zetten.

Head Damage 1     Head Damage 2     Head Damage 3     Head Damage 4

Head Stuck to Platter     Slow Spindle Motor

 

 

 

 

 

Open Data Herstel Service Ticket voor Fysiek Defect

 

Tarieven Geavanceerde Data Herstel Diensten

R klasse - RAID Defecten

Hoewel RAID formaties zoals RAID 1 uitgebreide data bescherming bieden door Mirroring van dezelfde data naar twee aparte schijven, kunnen bij andere RAID methodieken defecten optreden die kunnen leiden tot algeheel dataverlies. Dit komt doordat ze Striping gebruiken om de data te verdelen over twee of meerdere schijven. Deze techniek zorgt voor snellere lees/schrijfsnelheden, aangezien gegevens tegelijkertijd van twee of meerdere schijven kunnen worden gelezen. Dit maakt de data echter ook meer kwetsbaar voor defecten. Als één of meerdere schijven defect gaan worden de gegevens onleesbaar, omdat onderdelen van hetzelfde bestand verdeeld zijn over de schijven.

Performance configuraties zoals RAID 0 en RAID 5 zijn kwetsbaar voor dit type defect. Deze configuraties hebben tenminste drie punten waar een defect kan optreden, elke individuele schijf en de RAID controller, waardoor de diagnose en het herstel proces vrij uitgebreid kunnen zijn. Wij verzoeken in dit soort gevallen om zoveel mogelijk informatie aan te leveren over de configuratie, partitie, blokgrootte, schijfvolgorde etc. van de RAID units voordat ze stuk gingen en het gevolg van het defect (bv. foutbericht). Dit helpt de analyse te verfijnen en maakt een effectieve reconstructie van de RAID set mogelijk waarna gespecialiseerde RAID data herstel kan worden uitgevoerd.

 

 

 

Open Data Herstel Service Ticket voor RAID Defect

 

 

Klik op een bel om een link op te starten... Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Herstel Diensten Opslag Oplossingen DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Herstel Diensten Opslag Oplossingen DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Herstel Diensten Opslag Oplossingen DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Herstel Diensten Opslag Oplossingen DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Herstel Diensten Opslag Oplossingen DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Herstel Diensten Opslag Oplossingen DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Recovery Services Storage Solutions DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links

 
 

 

 

 
DDD-Store: Opslag Oplossingen Inhoudsopgave

Herstelde Data Transfer Opties

[ Opslag Oplossingen ]

 

 
DDD Store: Opslag Oplossingen

Klik op de kubus of icoon naast elke optie om de categorie in de winkel DDD-Store te bezoeken.

 

Na een Standaard of Gedetailleerde Diagnose kan je één of meerdere Opslag Oplossingen uit onze winkel DDD-Store kiezen om je herstelde data op terug te krijgen. Deze Opslag Oplossingen zijn niet alleen een handige manier om herstelde data terug te bezorgen, ze kunnen ook gebruikt worden voor back-ups en extra opslag.

Alle Data Herstel klanten hebben recht op een Gratis 4 GB USB Capsule en/of 50% Korting op DDD-Drive Online Opslag pakketten. Klanten met grotere hoeveelheden data kunnen een Opslag Oplossing kopen om de rest van de data op terug te krijgen.

 

 

 

Bekijk Opslag Oplossingen in DDD-Store

Gratis DDD USB Capsule (4GB)

DDD USB Capsule ( 4 GB )

 

De standaard methode om kleinere hoeveelheden herstelde data fysiek terug te krijgen is via de DDD USB Capsule. Elke capsule komt in een dosering van 4 GB en kan gebruikt worden als een volledig functionerende USB Flash Drive voor data transfer en back-up.

DDD Capsules hebben ook een Portable Apps Suite waarmee je programma's direct vanaf je capsule op elke computer kan draaien, zonder iets te hoeven installeren of op te slaan op de harde schijf. De applicatie suite omvat: back-up programma, web browser, office applicaties, mail client, kalender, anti-virus, audio player en meer.      Meer Portable Apps>>

 

 

 

Gratis DDD USB Capsule (4 GB)

50% korting op alle DDD-Drive Online Opslag Pakketten

DDD-Drive - Online Opslag    

 

DDD-Drive is de snelste manier voor DDD om je herstelde data terug te bezorgen. Zodra het herstelproces gereed is worden de data onmiddellijk geüpload naar je DDD-Drive. Vervolgens kan je de data binnen enkele minuten of hooguit enkele uren na herstel downloaden naar je computer, niet pas na dagen of weken. Online data transfer bespaart je ook de kosten van het versturen van de data op een fysiek medium.

Je kan specificeren welke bestanden je het snelste nodig hebt, waarna deze naar je DDD-Drive geüpload worden zodra ze beschikbaar zijn geworden. Je kan tot 1 GB Data met Hogere Prioriteit onmiddelijk laten uploaden. Je ontvangt een notificatie (e-mail / sms) wanneer dit gereed is, zodat je de data zo snel mogelijk kan downloaden.  

Het restant van je data wordt overgebracht naar een Externe Harde Schijf, NAS of USB Flash Drive en via TNT post verstuurd. Meer info >>

 

 

 

50% korting op alle DDD-Drive Online Opslag Pakketten voor herstelde data transfer

DDD-Store: USB Flash Drives

USB Flash Drives


USB Flash Drives of USB-sticks zijn een geschikte en relatief betrouwbare manier om belangrijke data op te slaan en te transporteren. Ze zijn minder kwetsbaar voor defecten dan harde schijven, vanwege het ontbreken van bewegende onderdelen. Grotere USB Flash Drives (16 GB, 32 GB) kunnen gebruikt worden om grotere hoeveelheden herstelde data van DDD op terug te krijgen.

 

 

 

DDD-Store: USB Flash Drives

DDD-Store: Externe Harde Schijven

Externe Harde Schijven

 

Externe harde schijven kunnen op bijna elke computer aangesloten worden, gewoonlijk zonder speciale drivers, en functioneren bijna op dezelfde manier als interne harde schijven. Het type verbinding bepaalt de transfersnelheid van de data naar externe schijven. Door recente ontwikkelingen zijn ze net zo snel als intern aangesloten schijven geworden. Ze kunnen aangezet worden alleen wanneer dat nodig is, waardoor ze minder kwetsbaar zijn voor slijtage defecten. Hun verplaatsbaarheid en compatibiliteit maken het een handige manier om fysiek data over te brengen. Externe harde schijven worden door DDD gebruikt om grotere hoeveelheden data aan klanten terug te bezorgen.

 

 

 

DDD-Store: Externe Harde Schijven

DDD Store: Network Attached Storage

NAS - Network Attached Storage

 

Reguliere externe harde schijven kunnen slechts met één computer tegelijk verbonden worden. Externe harde schijven met netwerkaansluitingen daarentegen sluiten aan op een lokale netwerk router en kunnen data back-uppen, delen en consolideren vanaf één centrale lokatie. NAS sytemen zijn vaak uitgerust met twee of meerdere fysieke schijven die in RAID formaties geconfigureerd kunnen worden voor extra databescherming en performance.

Herstelde data kan ook op NAS apparatuur gezet worden. Dit wordt aanbevolen als je een manier nodig hebt om data back-ups te maken en data te delen met meer dan één computer. Als je ultieme databescherming nodig hebt kan je een systeem met RAID mogelijkheden gebruiken om de RAID 1 methode toe te passen, zodat je disk mirroring kan gebruiken waarmee je een real time back-up hebt van al je data op twee schijven. Als één schijf uitvalt zijn hiermee je data nog steeds toegankelijk op de andere schijf.

 

 

 

 

DDD-Store: Network Attached Storage

  Klik op een bel om een link op te starten... Disk Drive Doctor - Home DDD-Service DDD-Store Data Herstel Diensten Opslag Oplossingen DDD-Blog FAQ Contact DDD-Links  

 

DDD-Store: Data Opslag Oplossingen


spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008    Disk Drive Doctor Ltd.    All Rights Reserved spacer.png, 0 kB

 

 

Harde schijf herstel harddisk recovery harddisk herstel harde schijf data herstel harde schijf repareren harddisk data recovery harddisk reparatie harde schijf reparatie harddisk repareren harddisk data recovery harde schijf recovery externe schijf herstel gecrashte harde schijf gecrashte harddisk kapotte harde schijf kapot harddisk hdd herstel hdd reparatie hdd repareren raid herstel raid reparatie raid disk herstel usb stick herstel usb stick repareren verwijderde bestanden terughalen geheugenkaart herstel email herstel wachtwoord herstel usb stick datarecovery usb stick recovery.